Yayın Tarihi: 05.07.2024 17:05

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Tek ders sınavı başvuruları 16-17 Temmuz 2024 tarihilerinde yapılacaktır. Başvuru değerlendirmeleri 18-19 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak olup 22-26 Temmuz 2024 tarihleri arasında Tek ders sınavları yapılacaktır.

Tek ders sınavı başvurunuzu Öğrenci Bilgi sistemine Giriş yaptıktan sonra "Tek Ders Başvuru" bağlantısından karşınıza gelen başarısız dersinizi "KAYDET" butonuna tıklayarak yapabilirsiniz.

Öğrenciler sadece bir başarısız dersi olması durumunda başvuru yapabilecektir. Sisteme başvuru yapmanız yeterlidir.

Tek ders başvuruları için mezun durumunda olan öğrenciler için sistem staj dersi hariç lisans en az 230 önlisans en az 112 AKTS kredilik dersi almış olmak şartını kontrol etmektedir. Başvuru için en az 2.0 Genel Not Ortalaması şartı bulunmaktadır. Müfredattaki tüm dersleri almasına ve yukarıdaki şartları sağlamasına rağmen başvuru yapamayan öğrenciler birim öğrenci işlerini veya 0 246 214 6176-0 246 214 6180 numaralı telefonlara sorunun bildirebilirler.

Devamsızlıktan (NA) ile başarısız olunan derslere başvuru yapılmamalıdır.

Sistemden başvuru yapamayan öğrenciler Tek Ders Başvuru Formunu Doldurup birim öğrenci işlerine teslim edebilirler.

TEK DERS BAŞVURU FORMU

NOT: DAHA ÖNCE TEK DERS SINAV HAKKINDAN YARARLANAN ÖĞRENCİLER BİR DAHA TEK SINAVINA GİREMEZLER.